Silvestr s programem v Praze

 
 

Srdečně Vás zveme k prožití konce stávajícího a počátku Nového roku 2022 do všech prostor naší Restaurace U Pinkasů, kde již tradičně od 20:00 hodin tento večer nabízíme: studené a teplé bufety, domácí dezerty, neomezenou konzumaci Plzeňského Prazdroje, vín ze Znovínu či nealkoholických nápojů Vám během celého večera nabízíme za cenu 2.021,- Kč.

Večerem Vás budou provázet písničky staropražského heligonkáře na obou patrech naší restaurace.

Zakoupit vstupenky a vybrat místa lze pouze osobně v restauraci. Rezervace bude akceptována po složení 100% zálohy.

 

SILVESTROVSKÉ MENU

 

Studený bufet

  • Chlebíčky: se šunkou na bramborovém salátě, s vajíčkem a šunkou, se salámem a Hermelínem
  • Předkrmy: Variace domácích uzenin na prkénku, Variace českých sýrů s vlašskými ořechy a hrozny, Pestrá kuřecí galantina, Uzený losos, mušle a herink
  • Saláty: Těstovinový salát, Hanácký salát, Šopský salát
  • Pochutiny: Staročeská „vejmrda“ (křen s jablky), Kyselé okurky, Hořčice, Nakládané cibulky, Feferony
  • Pečivo: Pivní rohlíky a housky, Chléb Šumava

 

Teplý bufet

  • Polévka: Staročeská česnečka se sýrovými krutony a čerstvou kudrnkou
  • Hlavní jídla: Pikantní Pinkasův guláš se strouhaným křenem, Pečená vepřová roláda plněná bylinkovou nádivkou, Kuřecí soté s čerstvou zeleninkou a houbami, Bavorské klobásky se zelím a cibulí
  • Přílohy: Vídeňské knedlíky, Houskové knedlíky, Dušená rýže, Domácí bramboráčky

 

Dezerty

  • Moučníky: Dorty, Babiččin koláč s drobenkou, Ovocné mísy

 

Tradiční půlnoční specialita

  • Čočka na kyselo s uzenou krkovicí a smaženou cibulkou 
  • Bohemia sekt 0,2 l

 

Přejeme Vám dobrou chuť i skvělou zábavu !


Použité receptury včetně názvosloví jsou převzaty z kuchařských knih z 18. a 19. stol. 
Smluvní ceny uvedeny včetně DPH. Ředitel restaurace: František Novotný, šéfkuchař: Robert Koura


Zpět Vytisknout tuto str.nku Pridat stranku do oblibenych polozek Zpet na za.atek stranky
U příležitosti svátku Svatého Martina pro Vás U Pinkasů chystáme od 10. listopadu tradiční husí menu, které od 11.11. podáváme také se Svatomartinským vínem.

Polední menu Restaurace U Pinkasů Polední menuAktuální polední nabídka hotových jídel.


Rezervace stolu Rezervace stolu...aneb co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek!