18. - 23. února 2020
Vepřové hody U Pinkasů!
Zveme vás na tradiční zabijačkové hody, které pro vás chystáme od 18. do 23. února. Přijďte si pochutnat na škvarcích, jitrnici, jelitu, ovarové polévce nebo tlačence. K pivu jako stvořené!
Stůl si můžete rezervovat na emailu provoz@upinkasu.cz nebo telefonu 221 111 152. Těšíme se na Vaši návštěvu!

 

21. - 26. února 2017
Vepřové hody U Pinkasů!
Zveme vás na tradiční zabijačkové hody, které pro vás chystáme od 21. do 26. února. Přijďte si pochutnat na škvarcích, jitrnici, jelitu, ovarové polévce nebo tlačence. K pivu jako stvořené!
Stůl si můžete rezervovat na emailu provoz@upinkasu.cz nebo telefonu 221 111 152. Těšíme se na Vaši návštěvu!
Stáhnout .pdf
31. prosince 2016
Silvestr U Pinkasů
Stoly prohýbající se pod specialitami šéfkuchaře, salátový i sladký bufet, neomezená konzumace Plzeňského Prazdroje a znovínského vína, šlágry staropražského heligonkáře a diskotéka v Pinkasově sklepě.
Vstupenky s rezervací přímo v restauraci nebo na provoz@upinkasu.cz, 221 111 151. Cena: 2.016,- Kč / osobu. Těšíme se na Vaši návštěvu!
Stáhnout .pdf
6.11.2015
SVATOMARTINSKÁ HUSA OD PÁTKU 6. LISTOPADU !
Jako každý rok v tomto období jsme pro Vás připravili tuto již tradiční delikatesu , kterou lze doplnit i o stejnojmenné víno.
Nezapomeňte si včas udělat rezervaci !

22.10.2015
GULÁŠ, KTERÝ VRACÍ CHUŤ K ŽIVOTU
RESTAURACE U PINKASŮ byla vybrána k účasti na 2. ročníku Symposia Culinary Prague, festivalu světové gastronomie, jedinečné akce, která se odehrála 22.10.2015 v pražském Slovanském domě. Sjely se zde špičky světové gastronomie, držitelé Michelinských hvězd, aby představili své kuchařské umění. K obědu jsme všem hostům i přednášejícím připravili vyhlášený pinkasovský guláš a výtěžek z této akce jsme věnovali na projekt POLÍVKOVÁ SMRŠŤ neziskové organizace ERGO Aktiv, o.p.s., která pomáhá s rehabilitací lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.
27.10.2015- 31.10.2015
ZVĚŘINOVÉ HODY 2015
Opět jsme pro Vás U Pinkasů připravili tolik oblíbené ZVĚŘINOVÉ HODY. Přijďte ochutnat tradiční speciality a zároveň se osvěžit naším vyhlášeným Prazdrojem v období 27. - 31. října 2015. Těšíme se na Vaši návštěvu!
9.10.2015
NEFILTR S BONUSEM !
Tak od včerejška až do vyčerpání zásob nabízíme na čepu sezónní nefiltrovaný ležák , navíc doplněný o bonus: za 5 piv 1 šnyt zdarma!

8.10.2015
OSLAVA 1.VÁRKY PLZEŇSKÉHO PRAZDROJE
Srdečně Vás zveme na slavnostní naražení historického sudu u příležitosti výročí uvaření 1.várky plzeňského piva, hlavním sládkem panem Václavem Berkou za přítomnosti mistra výčepního Oty Haurythuna a možná i Josefa Grolla.
To vše, spolu s hudbou a soutěží, 8.října od 19 hodin před restaurací U Pinkasů !

10.5.2015
Gril a udírna na zahrádce
Po krátké zkušební době rozjíždíme naplno provoz grilu a udírny na naší "gotické" zahradě. Přijďte vyzkoušet !

30.4.2015
MS v ledním hokeji na obrazovkách U Pinkasů
Pro zvýšený zájem o rezervace na TV přenosy hokejových jsme přidali další obrazovku do "ledárny" v Pinkasově Sklepě, neváhejte si včas udělat rezervaci, počet míst s dobrým výhledem je omezen!

8.4.2015
172. VÝROČÍ ZALOŽENÍ RESTAURACE U PINKASŮ
8.dubna 2015 oslavila Restaurace U Pinkasů 172. výročí svého vzniku. Při té příležitosti jsme otevřeli Koutek Václava Havla v sálu nově zrekonstruované Vavřincovy kuchyně. Přijďte se podívat, u kterého stolu sedával Václav Havel a ochutnat speciality naší kuchyně, které měl i on v oblibě.

2.4.2015- 6.4.2015
VELIKONOČNÍ VESELÍ
Přijďte do Restaurace U Pinkasů oslavit velikonoční svátky! Přichystali jsme pro Vás tradiční staročeské speciality spojené s touto jarní tradicí. Rádi Vás přivítáme a pohostíme naším tradičním velikonočním menu, které u nás můžete ochutnat od 2. do 6. dubna 2015. Těšíme se na Vás!
Velikonoční nabídka ke stažení ZDE

Březen 2015
SOUTĚŽTE O 10 PIV U PINKASŮ!
Soutěžní otázka:
Ve které místnosti Restaurace U Pinkasů může náš host vidět tento obraz a jaké je celé jméno osoby, která je na něm vyobrazená?
Pravidla soutěže ZDE

11.2.2015- 15.2.2015
VEPŘOVÉ HODY 2015
Jako již tradičně každý rok v tomto období, jsme pro Vás U Pinkasů připravili tolik oblíbené VEPŘOVÉ HODY. Přijďte tedy ochutnat a zároveň se osvěžit naším vyhlášeným Prazdrojem v období 11. - 15. února 2015. Těšíme se na Vaši návštěvu!
21.10.2014- 25.10.2014
ZVĚŘINOVÉ HODY pro gurmány v restauraci U Pinkasů.Přijďte ochutnat naše zvěřinové speciality se sklenicí vynikajícho Plzeňského.
20.6.2014
Speciality z grilu a udírny voní po celé zahradě již od května, tak přijďte ochutnat denně od 17 hodiny !
17.04.2014
Tak už konečně víme, kdy se otevře letní zahrádka:
18.dubna 2014 !!! Všichni jste srdečně zváni.

15.04.2014
Otevírali jsme gotickou zahradu v našem sousedství... Novináři byli u toho...:)

Z youtube video z TV Metropol: https://www.youtube.com/watch?v=q8r_-nJ0R-4&noredirect=1

Pivo s chutí historie: U Pinkasů otvírají zahrádku františkánům na dvorku...
http://www.metro.cz/pivo-s-chuti-historie-u-pinkasu-otviraji-zahradku-frantiskanum-na-dvorku-1rn-/metro-extra.aspx?c=A140415_162413_metro-extra_row

Na krásné věci se nečůrá – ani na gotickou bránu!...
http://www.ceskenovinky.eu/2014/04/15/na-krasne-veci-se-necura-ani-na-gotickou-branu/

Nejpočůranější pražské zákoutí vedle architektonických skvostů zmizelo...
http://bydleni.idnes.cz/cesky-kubismus-a-restaurace-u-pinkasu-dxc-/architektura.aspx?c=A140415_234742_architektura_rez

... a mnoho dalších :)

14.04.2014
Naši vážení hosté ,
pro zvýšení Vašeho pohodlí finišují práce na zprovoznění naší vyhlášené zahrádky s pověstnou gotickou klimatizací.
O datu jejího otevření pro letošní sezónu Vám budeme včas, a také na tomto místě, informovat.
Děkujeme za trpělivost !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neváhejte a ochutnejte naše tradiční velikonoční menu, které podáváme od Zeleného čtvrtka 28.března až do Velikonočního pondělí 1. dubna 2024.
Těšíme se na vaši návštěvu!

Polední menu Restaurace U Pinkasů Polední menuAktuální polední nabídka hotových jídel.


Rezervace stolu Rezervace stolu...aneb co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek!

Facebook page Restaurace U Pinkasu
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím,  klikněte zde