Skvělý recept na tento týden:

Vydatná česnečka:

2 hlavičky česneku
2 větší brambory
1 cibule
čtvrtka celeru
1 mrkev
zeleninový vývar
100g sýru niva
100g klobásy
2 vejce
1 kelímek zakysané smetany
sůl, majoránka, pepř, 1 lžíce sádla

Nastrouhanou kořenovou zeleninu, nastrouhanou cibuli a nakrájené klobásy orestujeme na sádle. Přidáme prolisovaný česnek, na malé kostičky nakrájené brambory, zalijeme vývarem a vaříme asi 15 minut. Dochutíme, přidáme vejce, které prudce v polévce rozkvedláme vařečkou. Sundáme z varu a přidáme kysanou smetanu (nesmí být studená). Můžeme podávat s nastrouhanou nivou.

V naší gotické zahradě pro vás, od soboty 8. června po celé léto, připravujeme na našem venkovním grilu a v naší udírně skvělé pinkasovské letní speciality.
Těšíme se na vaši návštěvu!

Polední menu Restaurace U Pinkasů Polední menuAktuální polední nabídka hotových jídel.


Rezervace stolu Rezervace stolu...aneb co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek!

Facebook page Restaurace U Pinkasu
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím,  klikněte zde