Skvělý recept na tento týden:

Vydatná česnečka

2 hlavičky česneku
2 větší brambory
1 cibule
čtvrtka celeru
1 mrkev
zeleninový vývar
100g sýru niva
100g klobásy
2 vejce
1 kelímek zakysané smetany
sůl, majoránka, pepř, 1 lžíce sádla

Nastrouhanou kořenovou zeleninu, nastrouhanou cibuli a nakrájené klobásy orestujeme na sádle. Přidáme prolisovaný česnek, na malé kostičky nakrájené brambory, zalijeme vývarem a vaříme asi 15 minut. Dochutíme, přidáme vejce, které prudce v polévce rozkvedláme vařečkou. Sundáme z varu a přidáme kysanou smetanu (nesmí být studená). Můžeme podávat s nastrouhanou nivou.

Pro Vás, pro šéfa, manželovi k narozeninám, ženě k svátku, rodičům k výročí, potomkům za maturitu anebo jen tak, zakupte a darujte naši pivní permanentku na 10 piv skvělého čepovaného Plzeňského Prazdroje!
Těšíme se na vaši návštěvu!

Šťastný nový rok 2025 Šťastný nový rok 2025 Polední menu Restaurace U Pinkasů Polední menuAktuální polední nabídka hotových jídel.




Facebook page Restaurace U Pinkasu
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím,  klikněte zde