|
|||
Skvělý recept na tento týden:Steak se žampiony a liškami:1,5 kg roštěnce Naporcované a naklepané plátky masa potřeme hořčicí, zalijeme marinádou připravenou z oleje, sojové omáčky a pepře. Takto upravené maso necháme v chladu odležet jeden den. Samotné šumavské lišky orestujeme v pánvičce na oleji, přidáme žampiony, vegetu, sůl a zalijeme smetanou. Plátky masa osolíme a opečeme na grilu či na pánvi. Při podávání hotové maso přelíváme předem připravenou houbovou omáčkou ze žampionů, šumavských lišek a smetany. Zdobíme čerstvou zeleninou a řapíkatým salátem. Podáváme s bramborovými plackami, případně různě upravenými bramborami. |
|
||
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím, klikněte zde |