Skvělý recept na tento týden:

Domácí chléb:

40 dkg pšeničné chlebové mouky
10 dkg žitné chlebové mouky
20 dkg grahamové mouky
0,5l vlažné vody
lžíce kmínu, soli
lžička fenyklu, anýzu
5dkg droždí, z nějž vyrobíme kvásek

Vše smícháme, dobře prohněteme a necháme asi 1 hodinu kynout. Těsto vyplníme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy a vložíme do trouby vyhřáté na 200˚C. Pečeme, dokud nemá chléb kůrku. Pak stáhneme teplotu na 170-180˚C. Dohromady pečeme asi hodinu, podle tvaru formy. Během pečení potíráme slanou vodou, navrch můžeme dát seznam, slunečnicová semínka a vločky.

V naší gotické zahradě pro vás, od soboty 8. června po celé léto, připravujeme na našem venkovním grilu a v naší udírně skvělé pinkasovské letní speciality.
Těšíme se na vaši návštěvu!

Polední menu Restaurace U Pinkasů Polední menuAktuální polední nabídka hotových jídel.


Rezervace stolu Rezervace stolu...aneb co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek!

Facebook page Restaurace U Pinkasu
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím,  klikněte zde