Zabíjačka a vepřové hody v Praze
Zveme Vás na skvělou zabíjačku v Praze! Tradiční vepřové hody si můžete užít v naší Restauraci během února 2026. Pro večerní časy doporučujeme včasnou rezervaci.
- 100g Velké škvarky s cibulí a česnekem
- 100g Řeznická huspenina s barevnou cibulí a octem
- 0,25 l Ovarová polévka s kroupami
Hlavní zabíjačková jídla
- 200g Žemlový a kroupový pečený prejt s lepenicí
- 250g Ovarové koleno s vejmrdou
- 350g Tradiční zabíjačkový talíř
(světlý a tmavý prejt, ovarové koleno, hořčice, vejmrda)
- BONUS: 0,04 l BECHEROVKA ZDARMA - při objednání dvou chodů z této nabídky.
Smluvní ceny jsou uvedeny včetně 10% DPH, platné od 1.1.2025.
Gramáže u teplých pokrmů jsou uvedeny v syrovém stavu.
Použité receptury včetně názvosloví jsou převzaty z kuchařských knih z 18. a 19. století.
Ředitel restaurace: František Novotný | Šéfkuchař: Robert Koura
Kalendář sezónních akcí Restaurace U Pinkasů
Těšíme se na Vaši návštěvu!