Velikonoční hody v Praze
Po dobu velikonočních svátků jsme pro vás připravili naše tradiční velikonoční menu.
- 150 g Domácí velikonoční nádivka
-
0,25 l Hrášková jarní krémová polévka s opečenou slaninou a chlebovými krutony
- 150 g Postaru pečená vepřová kýta špikovaná mrkví,podávaná se špenátem a bramborovými plackami
- Bonus: 0,04 l BECHEROVKA ZDARMA - při objednání kompletního menu z této nabídky.
Smluvní ceny jsou uvedeny včetně 10% DPH, platné od 1.1.2025.
Gramáže u teplých pokrmů jsou uvedeny v syrovém stavu.
Použité receptury včetně názvosloví jsou převzaty z kuchařských knih z 18. a 19. století.
Ředitel restaurace: František Novotný | Šéfkuchař: Robert Koura
Kalendář sezónních akcí Restaurace U Pinkasů
Těšíme se na Vaši návštěvu!