Tafelspitz čili vařená hovězí tabulová špička
Vychutnejte si císařský Tafelspitz v srdci Prahy. Tafelspitz je tradiční rakouské jídlo z pomalu vařeného hovězího masa (konkrétně z květové špičky), které se podává ve dvou chodech: nejdříve silný vývar s přílohami a poté nakrájené maso s omáčkami a zeleninou. Jídlo je známé tím, že ho miloval i císař František Josef I. a je proslulé jako tradiční vídeňská gastronomická klasika.
- Tafelspitz čili pomalu vařená hovězí tabulová špička se zeleninou a morkovou kostí podávaná s jemně sekaným špenátem, vařenými bramborami a smetanovým křenem a pažitkovou remuládou (300g - pro 2 osoby) (1,3,7,9) … 699 Kč
Smluvní ceny jsou uvedeny včetně DPH.
Gramáže u teplých pokrmů jsou uvedeny v syrovém stavu.
Použité receptury včetně názvosloví jsou převzaty z kuchařských knih z 18. a 19. století.
Ředitel restaurace: František Novotný | Šéfkuchař: Robert Koura
Kalendář sezónních akcí Restaurace U Pinkasů
Těšíme se na Vaši návštěvu!







