Zveme Vás na skvělou zabíjačku v Praze! Tradiční vepřové hody si můžete užít v únoru 2023 v naší Restauraci U Pinkasů. Pro večerní časy doporučujeme včasnou rezervaci.

 

Předkrmy

  • 100g Velké škvarky s cibulí a česnekem 
    100g Řeznická huspenina s barevnou cibulí a octem

 

Polévka

  • 0,25 l Ovarová polévka s kroupami

 

Hlavní zabíjačková jídla

  • 250g Žemlový a kroupový pečený prejt s lepenicí
  • 250g Ovarové koleno s vejmrdou
  • 100g Jelito nebo jitrnice s lepenicí, hořčicí a křenem
  • 350g Tradiční zabíjačkový talíř
    (jelito, jaternice, světlý a tmavý prejt, hořčice, vejmrda)

Bonus

  • 0,04 l Becherovka nefiltrovaná zdarma - při objednání dvou chodů z této nabídky.

Přejeme Vám dobrou chuť !


Smluvní ceny uvedeny včetně 10% DPH, platné od 22.2.2022
Ředitel restaurace: František Novotný
Šéfkuchař: Robert Koura
Použité receptury včetně názvosloví jsou převzaty z kuchařských knih z 18. a 19. století.


Zpět Vytisknout tuto str.nku Pridat stranku do oblibenych polozek Zpet na za.atek stranky
U příležitosti svátku Svatého Martina pro Vás U Pinkasů chystáme od 8. listopadu tradiční Svatomartinské husí menu, které od 11.11. podáváme také se Svatomartinským vínem.
Těšíme se na vaši návštěvu!

Polední menu Restaurace U Pinkasů Polední menuAktuální polední nabídka hotových jídel.


Rezervace stolu Rezervace stolu...aneb co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek!

Facebook page Restaurace U Pinkasu
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím,