Zveme Vás na již tradiční a nejlepší zabíjačku v Praze! Vepřové hody můžete vychutnat od úterý 18. do neděle 23. února 2020 v Restauraci U Pinkasů. Pro večerní časy doporučujeme včasnou rezervaci.

 

Předkrmy

  • 100g Velké škvarky s cibulí a česnekem
  • 100g Řeznická huspenina s barevnou cibulí a octem

 

Polévka

  • 0,25 l Ovarová polévka s kroupami

 

Hlavní zabíjačková jídla

  • 250g Žemlový a kroupový pečený prejt s lepenicí
  • 250g Ovarové koleno s vejmrdou
  • 120g Jelito nebo jitrnice s lepenicí, hořčicí a křenem
  • 350g Tradiční zabíjačkový talíř
    (jelito, jitrnice, světlý a tmavý prejt, hořčice, vejmrda)

 

Přejeme Vám dobrou chuť !


Použité receptury včetně názvosloví jsou převzaty z kuchařských knih z 18. a 19. stol.
Smluvní ceny uvedeny včetně 15% DPH.
Ředitel restaurace: František Novotný
Šéfkuchař: Robert Koura


Zpět Vytisknout tuto str.nku Pridat stranku do oblibenych polozek Zpet na za.atek stranky
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím,