Vítejte v restauraci U Pinkasů

 
 

Tušil snad v dubnu roku 1843 Jakub Pinkas, že právě zakládá nejslavnější českou „hospodu“ s nejproslavenějším pivem? Místo, kde se budou tvořit dějiny tohoto národa?

Stejně jako jsou Vltava nebo Hradčany neodmyslitelnou součástí Prahy, lze ryze českou lásku k dobrému pivu a útulným hospůdkám považovat za národní dědictví. Jen pár kroků od Václavského náměstí naleznete typickou českou restauraci U Pinkasů, kde se poprvé v Praze začal čepovat Plzeňský Prazdroj, a to již v roce 1843.

Špičkově ošetřené a tradičním způsobem čepované  pivo z nerezových tanků nabízíme ve třech podlažích s tím, že každý z těchto prostorů osloví hosty zcela jedinečnou a specifickou atmosférou.

A to je to, kvůli čemu sem lidé chodí rádi - vynikající Plzni, čepované tradičním způsobem, takzvané hladinky, poctivé české kuchyni, domácké atmosféře a příjemnému posezení.

Naši milí hosté, na těchto stránkách můžete sledovat aktuální dění U Pinkasů, zajímavosti o všem možném, dozvědět se více o chystaných i dříve proběhlých akcích - zkrátka být v obraze.


Zpět Vytisknout tuto str.nku Pridat stranku do oblibenych polozek Zpet na za.atek stranky
Po nekonečném půlročním čekání na uvolnění vládních omezení pro vás KONEČNĚ MŮŽEME OTEVŘÍT! Od pondělí 17. května vás rádi znovu přivítáme na našich zahrádkách, denně od 10. do 22. hod.

Polední menu Restaurace U Pinkasů Polední menuAktuální polední nabídka hotových jídel.


Rezervace stolu Rezervace stolu...aneb co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek!